7.4.2014 – segstartad idag

Godmorgon på er! Fasiken också, vad morgontrött jag blivit nu igen. Börjar nog vakna vid halv 7-tiden och vaknar med jämna mellanrum efter det, men jag är så trött så vill bara somna om hela tiden. För några veckor sedan vaknade jag och var hur pigg som helst den tiden varje morgon. Är det flytten av klockan som ställt till det månne?

Ny arbetsvecka som drar igång nu igen i alla fall, och jag måste börja förbereda inför nästa helg. Hunkydory pop-up i Karis minns ni väl? Har ännu inte bestämt mig för om jag skall ta dit vårens kollektion. Den blir till normalpris i så fall (finns regler som säger att jag inte får ha rea på den ännu) men finns ändå säkert dem som gärna skulle prova något plagg som de gått och funderat på innan de slår till och köper?

image

Till något helt annat. Jag lade upp den här bilden på FB för några dagar sen, och tänkte att ni kanske också vill se den. Panoramabild i dålig kvalitet över hur min walk-in ser ut för tillfället. Fortfarande halvfärdig, men den börjar ta form i alla fall!

 

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej! Undrar om det är Ektorps fotpall som finns i rummet och isåfall vad tyget heter? 🙂

  2. Okej! Är så sugen på Ektorp sofforna och gärna i nån ljusbeige färg. Konstigt för jag hittar inte Svanby beige på Ikeas hemsida. Är det länge sen du köpt fotpallen? Tänkte att de kanske inte tillverkar tyget mera.. 🙁

    1. Hmm, märkligt.. Dom har nog alltid haft det tyget inne tycker jag! Köpte fotpallen för länge sedan, men överdraget för kanske ett år sen. Skulle har haft soffor med det tyget att sälja, men nu gav jag dem åt syster redan 🙂

  3. Blir nog att ta en tripp till Ikea småningom. Får bara hoppas då att tyget tillverkas ännu.. 🙂
    Jättefin walk-in closet du har förresten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *