7.3.2016 – Ellos + SJP

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Ellos har för tillfället en kollektion gjord i samarbete med Sarah Jessica Parker. Det är ganska stort tycker jag! Jag menar, Ellos är ju inte precis de första man tänker på då man tänker fashion, men det är däremot SJP. Jag plockade i alla fall ut några av mina personliga favoriter från kollektionen. Skulle känna mig riktigt stilig i det här setet. Kanske inte här på Ekenäs gator, men varför inte på hemlig destination under weekend semester i slutet av april? 😉

SJP

Skjorta // Tröja // Kavaj // Hatt // Byxor // Pumps // Fransväska

Inom kort kommer det att dyka upp en tävling i samarbete med Ellos här på bloggen. Vem vet, kanske det är något av plaggen här som ligger i potten?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *