7.2.2014 – to Maspalomas by foot

Igår kväll tog vi en 11km promenad, tur-retur alltså, till Maspalomas. Vårt hotell ligger mitt på gränsen mellan Playa del Inglés och Maspalomas och vi valde igår att promenera mot Maspalomas hållet den här gången. Vägen dit är rätt så sunkig och övergiven, men väl framme vid strandpromenaden är det jätte vackert. Massa lyxiga butiker och fina restauranger längs med havet. Tog förstås ingen kamera med mig på den långa promenaden, men några mobilbilder knäppte jag av ändå. 
 
På väg från hotellet
 
Strandpromenaden i Maspalomas
 
 
Magisk solnedgång!
 
Nästa gång skall jag ta kameran med mig och försöka fånga lite fler bilder. Har kanske dessutom hittat den perfekta vippiga kjolen jag letat efter där, så måste nog återvända för att klämma på den en gång till innan jag bestämmer mig för om den är ”the one”.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *