7.12.2017 – Så firade vi igår

Vilken vacker dag vi fick igår, 100-års dagen till ära. Vitt på marken och blå himmel. Vi ”firade” genom att vara ut och köra mönkijä, äta pizza till lunch, gå på playdate och på kvällen var jag på handbollsträning med självständighetstema. Missade därmed balen på TV. Hade gärna sett Elins klänningar vandra in på slottet.

Idag har vi en ledig dag hemma och jag har tusen saker jag borde få gjorda innan jag drar iväg till Stockholm imorgon. Systers bokföring, några speciella julklappar som måste fixas i tid, träna, gå på Minous julfest ikväll samt fundera ut vad jag skall packa med mig till helgen för att nämna några. Skall tvinga sambon ta med sig barnen ut på evenemang när han kommer hem från sin kurs, så gott som omöjligt att få något gjort med dem hemma.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *