7.12.2014 – on a train

Godmorgon! Har precis traskat genom ett tomt Helsingfors och satt mig på tåget hemåt. Trött som attans, but duty calls. Har söndagsöppet i butiken idag och det här var det enda tåget som tog mig tillbaka till Karis i tid tills dess. That really sucks, men melodin får helt enkelt vara rödsprängda ögon (av sömnbrist) idag. Lite trist nog, eller nä -jätte trist, att jag inte får vara med på dags brunch och shopping. Känns som om jag alltid måste bryta upp från dessa evenemang tidigare än alla andra.. Men plånboken tackar för den uteblivna shoppingrundan iaf.

Helgen får vi återkomma till sen. Nu skall jag sluta ögonen en stund och hoppas jag inte åker vidare till Åbo i misstag.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *