7.12.2013 – Lördag

Hujedamej så skönt det var med lite ledigt ”mitt i veckan”. Började morgonen med ett par timmars handbollsträning igår och efter det fick jag huset julstädat, vilket var min största mission med dagen. Jag kan inte beskriva hur bra jag trivs, och hur skönt det känns, när man får ligga i soffan (i ett 25-gradigt vardagsrum efter dagens eldande) på kvällen och bara känna att allt är gjort. Dessutom måste jag nog medge att jag gillar friden som julbelysningen och pyntet ger en, även om jag alltid tror att jag är den som ogillar allt som har med julpynt att göra.
 
 
Har också handlat lite julblommor att pryda borden med.
 
Ätit KotiPizza till kvällsmål… Ooops.
 
Och som sagt, bara njutit av lugnet.
 
Idag är det som vanligt några timmar jobb som gäller, därefter viktigt handbollsderby i Sisu Arenan och sedan lagkväll hemma hos oss. Busy day, så vi hörs nog inte mera idag. Trevlig helg på er alla!
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vilka fina bilder, så mysig känsla! Här är en till som inte är en julpyntare men i år måste jag erkänna att julstjärnan som hänger i fönstret hos mig känns så härlig med sitt mysiga sken:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *