7.11.2017 – Pyjamasgänget och Hollywoodfruarna

Här sitter vi, pyjamasgänget, och snackar strunt medan vi ser på Hollywoodfruarna. Har försökt få Mille-mannen att somna men han ligger bara och myser och skrattar åt mig. Undrar när vi skall få till nån form av sovrutin, just nu känns det som om det inte finns nån linje i hans sovtider. Satt och fantiserade medan jag nattade Minou ikväll om hur rymligt vårt sovrum skall kännas igen när vi någon gång kan flytta på barnsängarna. Just nu har vi Minous säng fast i vår fotända så att hon kan krypa över till oss på natten om hon vaknar, vilket hon gör så gott som varje natt. Miltons säng står kant i kant vid min sida så att jag bara kan lyfta över honom när det är dags för mat. Han äter fortfarande två gånger per natt med ungefär fyra timmars mellanrum, så att flytta sängen längre ifrån och bli tvungen att stiga upp varje gång det skall matas känns inte alls så lockande. Men visst har vi det mysigt så här också även om sömnen blir lite lidande. Man skall komma ihåg att uppskatta alla perioder, för hux flux är de förbi och barnen går i skolan och vill inte veta av en längre. Eller hur var det?

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Förstår att du längtar tills ni får bättre sovrutiner hela familjen. Fast jag kan lova dig att när barnen väl sover i sina rum kommer ni sakna den tid ni har nu.

    Galet att kroppen funkar med så lite sömn som man får ibland med yngre barn som den gör.

    Kram Kamilla

    1. Är bombsäker på att jag kommer att sakna den tiden senare, så försöker att uppskatta nuläget så gott det går trots att man själv går omkring som en zombie vissa dagar 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *