7.11.2014 – Nyårsplanering

Jag fick hem en vacker klänning från Dry Lake igår som jag visualiserar att jag skall bära på nyåret. Nu vet jag inte alls vad planerna för nyåret är, om det blir någon fancy fest eller hemmamiddag med vänner. Men oberoende brukar nyåret vara en tillställning då jag gärna klär upp mig. För helt ärligt, hur ofta får man tillfälle att klä upp sig i glittriga klänningar annars!?

image

Det svåra för mig är vad jag skall ha till denna klänning. Jag är ingen smyckes människa på det viset, men till en så här fin (men samtidigt enkel) klänning tycker jag det hör till att man smyckar upp sig lite grann. Halsband blir genast knepigt då plagget inte har någon egentlig urringning framtill (men vacker djup v-ringning i ryggen), så det får jag eventuellt skippa. Men armband och några fina ringar kan jag tänka mig skulle se snyggt ut. Klänningen går i svart och silver, så silversmycken känns ju som det naturliga. Men ändå kan jag tycka att en blandning av silver och guld kunde vara väldigt fräscht. Eller vad tror ni, blir enkelt och elegant i helsilver bättre?

smycken

Bildkällor: Esprit och Lindex

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *