7.10.2016 – veckan i paket

Då har jag två dagar av vikariat avklarade och veckan kirrad. Det känns som om den här veckan varit evighetslång, men ändå gått så himla fort! Jag har hunnit göra så mycket olika saker. Tror det är därför den känts lång. Vikariatet har gått bra, vågar jag påstå. Visst var det lite svårt att hoppa in utan desto mer information om vad man skall göra med eleverna. Man har ju ingen aning om hur deras material ser ut, vad de kan från tidigare osv. Men nu, när jag träffat barnen en gång och lärt känna dem lite, tror jag det skulle kännas mycket bekvämare nästa gång.

image

Min lärarlook från igår. Visst ser jag läraristisk ut?

Nu skall jag förbereda Minou för natten. Alltså koka kvällsgröt och lägga pyjamas på. Sedan ska vi fixa ihop nåt i matväg åt oss också och knäppa på en film när hon somnat. Det är ju fredag kväll för sjutton! Men imorgon skall vi sätta igång och måla i kontorshuset invid hallen som jag nämnde tidigare. Det kommer att bli kanon! Idag anlände golvet som vi beställde i onsdags också.

Trevlig fredag kväll!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *