7.10.2015 – onsdagstankar

Ibland undrar jag hur man som mammaledig kan ha brist på tid. Hur är det ens möjligt? Man är ju ledig… Som idag till exempel, jag har haft fullt upp och ändå gjort ingenting. Det blir väl kanske så då man får för mycket fritid, man växlar ner i tempo och blir sjukt oeffektiv istället. Å andra sidan ska man väl inte behöva göra så värst mycket heller, annat än lära känna och ta hand om sitt barn under den här tiden, och det har jag sannerligen gjort idag! Vi har hängt ute så gott som hela dagen i sällskap av Kusinen. Medan Minou överdoserat frisk luft i vagnen har vi vuxna pratat framtidsplaner och bollat idéer angående företagande och jobb. Ibland känns det bara som att allting är hopplöst i såna här småstäder. Idéerna är många, men tyvärr finns det inte kundunderlag att förverkliga. Dessutom är folk i småstäder (iaf här i våra trakter) så missunsamma så det är svårt att börja med något nytt. Tråkigt men sant.

Jag har i alla fall kommit fram till att hur firmans framtid än ser ut så kommer jag själv inte att fortsätta jobba där. Efter att har jobbat gratis i några år känner jag att det är lönlöst för mig att gå tillbaka. Jag söker hellre ett annat jobb där jag själv kan få en vettig lön, för som egen företagare prioriterar man alltid sig själv i sista hand. Så. Nu kan jobberbjudandena börja hagla in! Ni vet var ni når mig.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Äsch Linda! Så tråkigt att det ska bli så och så trist med missunsamma människor 🙁 Samtidigt har du varit stark och kämpat. Tänk så mycket erfarenheter du fått!
    Alla dörrar är öppna nu, kanske det kan komma något poitivt ut av detta. Svårast är alltid att ta ett beslut. Kram!

    1. Ja, så är det. Men man orkar (och kan!) ju inte jobba gratis i all evighet.. Kommer såklart att fortsätta sköta webben så gott det går, men butiksjobbet kommer jag inte att återvända till. Får bara hoppas det dyker upp något annat kul att syssla med 😊 kram på dig Nadia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *