7.10.2014 – en bra tisdag

Vaknade imorse och kände mig för första gången på länge ganska pigg. Har varit lite som en zombie de senaste veckorna, så att känna sig pigg för en gångs skull känns nästan magiskt. Kanske håller den här trötthetsvågen på att vända? Fast nu skall jag inte ropa hepp innan jag är över ån, det kommer bara att bita mig i stjärten sen. Så kanske jag bara njuter av den här dagen nu istället.

Träningsfri kväll idag, så efter jobbet tänker jag tända en brasa och lägga mig i soffan för att se en ny serie vi började kika med killen under helgen. Revenge. Har ni sett den? Verkar vara rätt så bra. Och det bästa av allt, det finns tre hela säsonger att se igen!

144___10

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *