7.1.2017 – Blåsigt

Här fortsätter det fina vädret, men det blåser som sjutton. Solstolar blåser iväg med vissa pustar. Så kraftiga vindar är det. Ändå har det inte alls varit kallt, så vi har kunnat vara vid poolen som vanligt. Blir dock inte mer än 2-3h/dag i nuläget, Minou har inte så mycket att göra där… Som tur är inte hennes far så förtjust över att ligga i solstolen heller, så det ger i alla fall mig lite extra tid i den 😉 Jag ligger mer än gärna där och halvsover eller läser halva dagen.

img_5615

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag blev plötsligt påmind om våra ”tvillingar” när de lekte tillsammans vid stranden i somras <3 Tänk att de har ändrat så mycket sen dess!

  2. Då vi varit på resor med barnen i Minous ålder har vi köpt en liten pool som vi fyllt med bassängvatten och hade vid solstolarna. På så sätt ”köpte” vi oss lite tid och behövde inte hänga i poolen hela tiden.

    1. Det skulle ju kanske vara smart ja! Jag har inget emot att sitta i barnpoolen med henne heller, men den är så djup att hon själv inte kan sitta i den utan måste stå hela tiden, och så år vattnet så pass kallt att jag inte vill ha i henne för långa stunder. Skulle vara tråkigt att få flunssa på resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *