7.1.2014 – Usch för vardag

Säger samma som på min Instagram (lindasjoblom): fyfan för vardag och väckarklocka igen.
Kunde lätt har dragit täcket över huvudet och fortsatt sova imorse, helt utan problem. Det här med sovmornar har faktiskt blivit lite av min grej nu, har lärt mig sova till tio utan att få ångest över att jag sover bort dagen. Eller okej, ångesten har nog funnits där, men känslan att få sova vidare har vunnit big time. Just nu räknar jag bara dagar till nästa semester. Då semester på riktigt. Så länge man är hemma har man aldrig semester på riktigt, för alltid finns det saker att göra hemma. Men åker man bort så finns det inget man måste göra, eller ens kan göra!
Sååå. Tjugosju dagar kvar till semester. Tre och en halv vecka. Det är ingenting!
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *