7.1.2014 – När klädinspirationen tryter

År 2014 har sannerligen inte börjat som något spännande klädår. Större delen av året har jag hittills faktiskt tillbringat i min nya sköna badrock, haha! Men annars är det mest gamla urtvättade paltor som gällt. Om man skulle beskriva mina ”outfits” för januari månad med ett ord så skulle det vara bekvämt.
 
 
Men fint så, för snart trillar vårkläderna in hand i hand med ny inspiration! I nästa drop av Hunkydory kommer t.ex. de här boyfriend jeansen som jag väntar helt galet på. Har inte funnit de perfekta för mig än, så jag hoppas att dessa skall vara dem jag letat efter! Sen fantiserar jag om dem tillsammans med den här underbara ponchon som redan finns i lager.
 
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vilken härlig tröja! Allt passar så bra ihop, gillar helheten 🙂

    Svar:
    Kul att du gillar fast det känns som gamla paltor för mig 🙂 Gammalt behöver ju inte alltid vara tråkigt iofs!

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *