6.9.2015 – it´s a wrap

Killen jobbar det här veckoslutet igen, så jag har typ bott hos föräldrarna hela helgen. Har de flesta av mina ”sysslor” (läs: träningar och vänner) i Karis, så det känns vettigare att crasha hos dem än att köra fram och tillbaka hela tiden. Plus att Minou blir glad av att stirra på lite andra nunor än min hela tiden.

Ikväll fick jag Elin med släpad till studion som jag och pappa byggde upp som hastigast på jobbet igår kväll.  Det är evigheter sedan jag fick till någon vettig produktfotografering, det kom lite kroppsliga förhinder här på vägen. Men nu när mamma-kropparna börjar vara tillbaka i sitt gamla format igen (eller något ditåt), så skall jag försöka få igång webben på nytt också. Vi hann få galet mycket plagg fotograferade på endast ett par timmar, så nu har jag datorjobb för hela veckan framför mig! Men jag får börja ta itu med alla hundratals bilder imorgon, för nu vill jag knäppa på säsongens första Paradise Hotel avsnitt (som jag inte hunnit med på hela veckan, ni vet det här mammalivet -busy busy all the time) och njuta av söndagskvällen.

IMG_2206

Elins feelis när hon äntligen hörde orden ”It´s a wrap”, haha!

You may also like

Inga kommentarer

    1. Haha, eller hur! 🙂 finns nog lite mer normala bilder också som tur. De blev faktiskt jätte bra ser det ut som nu när jag ögnat igenom den som hastigast!

  1. Har du annars märkt om ett plagg säljer bättre om det är en modell som bär det i webshopen eller om det bara är en bild på plagget?

    1. Nja, inte direkt. Men nätförsäljningen har varit betydligt sämre i år än förra året, så antar att det kan ha ett samband att jag haft så dåligt med bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *