6.9.2014 – dag 5

Sitter på balkongen och beundrar molnen igen. Killen hoppade på moppen för att fördriva lite tid, personligen tycker jag att jag suttit helt tillräckligt på den nu. Så jag gick till närmaste Supermarket och köpte mig lite mellanmål (mumsiga mackor) istället.

image

Imorse fick vi faktiskt ett par timmar sol innan molnen drog över oss igen, och oj som jag njöt i solstolen och vattnet de två timmarna. Jag börjar faktiskt bli riktigt fed up på det här vädret. Inte för att jag nödvändigtvis måste bli så himla brun, men den där känslan att ligga i solstolen och känna strålarna spruta in energi i kroppen på en, den behöver jag. Fast klart jag gärna också skulle få lite färg på kroppen så jag inte behöver gå omkring och se ut som en levande mumie hela hösten… Men tyvärr  ser det inte bättre ut än att vi får stå ut med regn imorgon igen. Det ironiska är att det från och med måndag (då vi åker hem) lovas kanonväder igen, så långt framåt prognosen visar. Vi har alltså prickat in alla skräpdagar under vår vecka! Muntert, muntert.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Gå till Cafe di Paris på hamnpromenaden, de har TV, sköna soffor, goda sallader, frozen yoghurt och personalen är super trevlig 🙂 Eller åk till Lefkada och shoppa lite, rätt bra klädbutiker bara man hittar rätt. Lefkas är härligt, njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *