6.7.2018 – Välj ni

Har flera olika saker jag skulle kunna blogga om just nu, men lite för lite tid att sitta vid datorn och skriva flera olika inlägg. Har nämligen två halvsjuka barn här hemma och själv känner jag mig inte heller helt i skick. Så jag tänkte så här. Ni får välja ett tema som ni vill läsa först om. Och det får bli mitt nästa inlägg.

  • Milton som 11-måning och om hans hälsotillstånd för tillfället
  • Att jag som bäst surfar efter destination för en weekendresa med Elin
  • Höra och se mer av vad som pågår här hemma/på stugan i inredningsväg
  • Annat valfritt tema

Fin solnedgång från vårt matsalsfönster igår kväll. I verkligheten var himlen mycket mer rosa och lila, men telefonen klarade inte av att fånga det på bild.

 

You may also like

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *