6.7.2016 – Gone

På väg hem igen med ett mycket gott humör. Tandställningen är BORTA och jag har fått hänga hela eftermiddagen med en av mina favoritkvinnor. Ja, då blir man så här glad (observera tänderna)!

image

Vi åt en helt godkänd salladslunch på Löyly, det nya hippa stället vid Hernesaarenranta. Lunch with a view, kan man säga.

image

image

image

Sen promenerade vi längs strandremsan tillbaka in till stan och Malin introducerade mig för ställen jag aldrig sett i Helsingfors förr. Trevligt att turista i sin egen huvudstad!

Nu ska jag vila ögonen i tåget en stund innan det blir att svira om till träningskläder igen och köra ett bollpass i bollhallen. Mina främre vadmuskler tar kål på mig för tillfället, så jag vet faktiskt inte riktigt hur jag skall ta mig igenom kvällens träning.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Njää, har inte riktigt nån ordentlig förebild där man verkligen ser hur snett de sitter.. Men efterbilder kommer jag att knäppa massvis av nu ju 😄

  1. Snyggt!! Denna fråga behöver du inte svara på, men ungefär vilken summa landade det hela på? Är själv vuxen och skulle vilja ha tandställning av kosmetiska skäl men har iiingen aning om vad det kunde tänkas kosta…vet ju att det såklart beror på hur sneda tänder man har etc…:)

    1. Jag tycker inte priset år något att hymla med, det får man ju ändå lätt reda på genom att googla lite eller ringa stället i fråga 😊 mitt landade på ca 2200€. Hade jag gjort båda tandraderna samtidigt hade det blivit ca.3500€. Man kan gå på konsultation som kostar 70€ och då får man ett ungefärligt pris på vad det kommer att bli. Den här metoden ska ju gå på 4-6mån, men jag fick ju faktiskt bort den innan jag ens hade haft den fullt 4mån! 😊 är så nöjd, lätt värt att satsa på med tanke på att man ska leva med sina tänder vääääldigt länge.

      1. Nej, jag tycker inte heller det, men har märkt att vissa tycker att det är väldigt privat 🙂 Jaa men det priset låter nog riktigt överkomligt! Kanske det också får bli min 30 års present om några år 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *