6.6.2014 – Love at first sight

OMG! Har gått och kärat ner mig i en väska igen. Och inte vilken väska som helst, det var faktiskt love at first sight. Eller vad säger ni, klarar ni av att inte kära ner er i denna?

mulberry1

Tyvärr inte alls för min plånbok just nu, men för den som har möjlighet att punga ut med 2000 eurosar så kan ni ju alltid motivera köpet med att man får två väskor för priset av en. Den lilla kuvert delen går nämligen att ta löst och bära skilt för sig. Willow Leather Tote heter modellen och hittas här.

mul1

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

  1. Mulberry… <3 jag har så otroligt svårt att bestämma mig för vad jag till följande ska UNNA MIG därifrån. Jag vill ha en väska av varje modell. Willow toten sku man int bli besviken på!

    1. Om du köper en Willow Leather Tote så blir jag så avundsjuk, haha! Men du har rätt, spelar ingen roll egentligen vilken av deras modeller man skulle ta, för alla är så jäkla fina!

  2. Kanske du får den till födelsedagspresent av killen din 😉 Grattis på dagen! Ja, visst är den fin, men man ska nog ha sjukt mycket pengar för att man ska kunna sätta 2000€ på denna väska.

    1. Tack tack! Haha, en väska blev det nog i gåva, men inte denna 🙂 skulle nog lätt kunna lägga 2000 på en väska den dagen man har så att 2000 känns som typ 200 gör nu, det beror ju helt på vad pengarna är värda för en. Men jo, som du säger så är det sjukt mycket pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *