6.6.2014 – beklädnad och sånt

För ett par dagar sen var jag iväg och skulle specialbeställa sittdynor till våra hemmagjorda utemöbler, men nu har jag plötsligt de ursprungliga dynorna vi tänkt oss från Ikea hemma istället! Herrejestas ett sånt råddande alltså. Men när jag sist och slutligen hade varit och valt tyg och priset räknades ihop för madrasser, arbete och tygåtgång så hamnade vi på… Håll i er nu. 1500€! Helt sjukt. Inte en chans att vi betalar 1500€ för några meter utedynor, även om det hade blivit specialgjort för just våra möbler och skitsnyggt. Vi hade ju fått en helt ny soffgrupp för det priset. Så… Började leta tyg på nätet för att göra dynorna själv istället. Men så kollade jag på skoj ifall Ikea skulle har fått in av dynorna i Sverige, och visst hade de det! På Ikea Kungens Kurva fanns det ett femtiotal i lager. Så killen fick hoppa i bilen och åka dit i reserfart (eller så fort det går i rusningstrafik i Sthlm dagen innan helgdag) innan han skulle hoppa på båten hemåt. Det har alltså varit ett jäkla projekt att få tag i lite dynor, men det löste sig till slut 🙂

Ryggdynorna var sen istället slutsålda, men dem fixar man enkelt med andra dynor, så det sörjer jag inte över. Har faktiskt redan beställt en hög från Ellos som borde komma nästa vecka.

image

Nu när jag ändå är igång med beklädnad och stuff så har jag plockat med mig hem lite tygprover till våra köksstolar. Har tänkt mig ränder, eventuellt i någon av tygerna ovan.

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *