6.5.2017 – Vecka 27+2

Vilken fin lördag idag! Minou har åkt ut till stugan med sin mormor och morfar och jag har yrat runt i butiker och handlat inför morgondagens kalas. Skulle gärna sätta mig ute i solen och njuta en stund också innan jag tar itu med själva bakningen, men det finns det nog inte tid till. Killen behöver städhjälp i hallen som måste bli färdig under helgen innan hyresgästerna flyttar in på måndag också… SUCK.

100CANON44

Annars har jag kommit in en ganska skön period i graviditeten nu. Vecka 27+2 idag. Illamåendet är så gott som bortblåst och ischiasen har nästan försvunnit helt. Så länge jag inte utsätter kroppen för några desto större ansträngningar så får jag faktiskt må rätt så bra. Men så fort jag bär på Minou lite mera eller går längre sträckor i rask takt så säger den nog till må ni tro! Försöker  njuta så gott det går nu, ifall nästa krämpa ligger och lurar bakom hörnet.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *