6.5.2016 – Lek på gården

Fy då, vad vi blir bortskämda med vädret nu. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att vi är mitt inne i juli. För här har jag legat i bikini och njutit av solen som om det vore vilken sommardag som helst.

IMG_4196

Sandra & Saga kom förbi en liten stund på dagen, så vi fick sällskap ute på gården efter lunchen. Där satt vi och grejade med leksaker och undersökte gården. Så mycket nöjdare barn när de får vara utomhus alltså! Hur klarar man den där långa kalla vintern inomhus med ett barn egentligen? De måste ju klättra på väggarna av tristess. För jag är tyvärr inte den som jätte gärna leker utomhus i -1 och snöslask… Tur att hon kommer att vara på dagis en del från hösten så att någon annan sköter det jobbet åt en!

IMG_4198

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *