6.5.2015 – sugen på grått

När vi målade om matsalen för ett par år sedan(?) var killen emot allt som hette grått i inredningsväg. Allting måste gå i beiga toner för att passa in med resten av huset, och eftersom jag vid det laget inte kände att jag hade så mycket att säga till om där så körde vi på en varm beige färg. Nu har jag  efterhand smugit in lite grått i inredningen här och där och det verkar inte vara lika big no no för honom med grått mera. Så nu är jag ganska sugen på att måla om väggarna i matsalen igen, hehe. Men tror nästan tanken får ligga och gro ett tag till. Har varken ork eller iver att börja måla just nu. Men den där köksremonten skulle jag fortfarande vara ganska taggad på! En ny blomma där på skåpet kunde kanske också övervägas.

  

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *