6.5.2014 – Tips på boende

Alltid när jag skall ut och resa så har jag samma problem. Att hitta boende! Jag är lite svår att tillfredsställa på det viset att jag gärna vill ha ett rent fräscht och rymligt boende, men det får inte kosta för mycket. Den kombinationen brukar inte gå så bra ihop, jag vet. Men bara man orkar leta så hittar man nog oftast något bra erbjudande! Nu när jag surfade runt lite just på utlandsboende så snubblade jag in på foretagsbostader.se. De har bostäder runt om i Sverige som är färdigt möblerade och dessutom ser väldigt fräscha ut. Och till ett billigare pris än hotell, enligt dem själva. Nu hittade jag ingen prislista så jag vet inte vad det handlar om för priser, men tror jag skall skicka in och be om en offert för att få lite riktlinjer. Det här skulle ju vara ett helt suveränt alternativ för en förlängd tjej weekend i Stockholm! Eller för en längre arbetsresa, som verkar vara det egentliga syftet med dem. Ett litet tips bara!

plock

Här kan man gå in och se mer bilder på lägenheterna.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Aven Air B&B ar en bra hemsida for billig boende 🙂 Har jag anvant mig av bade i Sverige, Skottland, Italien och Frankrike hittills. Rekommenderas

  2. Linda, kan du möjligtvis hjälpa mig? Behöver boende i Ekenäs 8-10:e augusti. Två vuxna och två barn. Hotellen i byn är fulla tyvärr. Vet du nån bra sida där privatpersoner hyr ut?

    1. Hej Michaela! På Raseborgs bostadsmarknad på Facebook kan det vara bra att göra en notis om att man söker! Annars kan jag höra mig för med bekanta osv! Vet inte vad som hänt med den lilla 2:an vi renoverar på nu vid det laget, men ifall den inte råkar vara uthyrd eller såld så är ju den alltid ett alternativ (ligger mitt i centrum!). Den är jätte liten, men om det bara är frågan om några dagar så är det ju kanske ingen fara att bo lite trångt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *