6.4.2016 – Att bevara minnen

Väckning 06.35 hör till vardagen nuförtiden. Inget undantag idag. Dukade upp en väldigt ospännande frukost (efter att Minou fått sin gröt). En smörgås med kaffe till pappan, en smörgås till Minou och två smörgåsar med kaffe till mamman.

 image

Efter frukosten satte jag mig ner och skrev några rader i Minous bok. Jag är så himla dålig på att fylla i framfarten i hennes liv! Och nu minns jag ju knappt när hon började göra det ena med det andra mera… Som tur finns det ett bloggarkiv att blicka tillbaka och lunta lite i.

Här om veckan framkallade jag även en hel hög med bilder. Har nog inte framkallat foton på 10 år och det är många som gått förlorade tillsammans med trasiga datorer kan jag säga. Så himla synd. Och så himla onödigt. Nu har jag i alla fall en del foton från Minous första år så här långt, ifall något skulle hända.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag framkallar alltid minst en gång i året foton.! Inte ”vanliga” foton men allt från resor och viktiga händelser.

    1. Mm, man borde absolut göra det! Jag råkade nyligen radera massor av resefoton som jag trodde jag hade dubbelsparat på ipaden, men så försvann de från alla mappar när jag tog bort dem från orginalmappen! 😳 Så störande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *