6.3.2019 – Ivar på plats

Mellan fysio besök och rehabiliteringsträning försöker jag bygga möbler och flytta om saker här hemma. Nu har jag kommit så långt att alla möbler är flyttade dit de ska och de nya IVAR-skåpen är skruvade på plats. Skåpen är jätte fina som de är, men passar tyvärr inte riktigt in med resten av möblemanget i matsalen. Så jag kommer att måla om dem som jag hade planerat från början. Det skall jag faktiskt ta itu med just nu! Men det är klart ni skall få mellanlägesrapport. Så här ser alltså skåpen ut för tillfället. Tjusigt va?

Har någon tips på hur jag kan rädda den stackars växten som står där i hörnet så tar jag tacksamt emot tips!

You may also like

6 kommentarer

  1. Klipp bort de bruna bladen, plantera om o ge näring. Se till att inte övervattna. Spreja vatten på bladen. Hoppas just den där växten int behöver totalt motsatt det jag tipsar om höhö.

    1. Ska jag klippa bort bladen ända från stammen? Är sämst på att plantera om, kanske den skulle behöva en större kruka också..?

  2. Joo absolut större kruka på samma gång! o jo ända från stammen. De drar onödig näring när de ändå redan börjat dö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *