6.3.2017 – Ett litet bakslag

Efter över två veckor spyfri kom det idag ett litet bakslag och jag var tvungen att avbryta morgonkaffet på jobbet för att springa och stoppa huvudet i WC-byttan. Var det plötsligt kom ifrån har jag ingen aning om? Kanske tog jag ut mig lite för hårt med stallarbetet under helgen. Vem vet. Trött som sjutton har jag iaf varit idag! Men imorgon är jag ledig, så jag skall försöka ta det lite lugnt och låta kroppen vila. Har visserligen ett hem att städa efter att Jocke och Minou varit på tumis hela helgen och en massa grejer som jag köpt via Facebook att plocka upp. Har bland annat köpt en ny säng åt Minou, få se vad hon tycker om den!

IMG_1779

Nu ska jag kila i säng. För även om det är ledig dag framför så lär det ju knappast bli någon sovmorgon …

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *