6.3.2015 – Livet på landet

Klockan nio imorse satt jag redan och åt min andra frukost för dagen. Då hade jag hunnit morgonfordra och föra ut alla hästarna, samt städa alla inneboxarna. Ja, jag är alltså nu inflyttad hos syster för en vecka framåt och då kommer mornarna att se ut så här. Undantaget för den här dagen är att jag är helt ledig från jobbet. Nästa vecka kör jag eftermiddagspass i butiken.

Så vad gör man här på landet för att fördriva tiden när man inte kan hoppa upp på hästryggen? Jo man greppar ett koppel och går ut på promenad med valfritt sällskap i storlek större istället. You may also like

Inga kommentarer

  1. Hur har du annars fått ordnat med butiken när babyn kommer? Eftersom du varit på inköpsresor antar jag att den fortsätter. Säkert svårt för dig dock att vara helt ledig som egenföretagare.

    1. Jag har varit på lite inköp inför hösten ja, men med reservation för att firman inte finns då mer så att säga. Planen är ju att jag ska kunna fortsätta och anställa en tjej på heltid som sköter mitt jobb, men just nu känns det faktiskt väldigt osäkert på den fronten eftersom vintern/våren så här långt varit så himla dålig! Och kommer det inte in pengar så säger det ju sig självt, då har jag inte råd att ha firman kvar. Men jag ger det lite tid ännu för att se varåt det lutar.

      1. Äsch va synd att höra! Men det är ju klart, att driva firma är ju inte välgörenhet direkt, det måste ju löna sig. Hoppas du kommer fram till en bra lösning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *