6.2.2019 – operationsdag

Operationen idag gick bra! Vi startade från Karis redan innan kl.6 och var på plats på sjukhuset lite efter 7. Fick hoppa in i en flashig operationsdräkt och snackade kort med läkarna om själva operationen innan jag fick gå in i operationssalen strax innan 8.

Var faktiskt mest nervös över bedövningen och var på förhand helt inställd på att jag ville sövas ner. Men efter att har snackat med anestesiläkaren föll valet sist och slutligen på lokalbedövning med lite lätt sövande medicin till. Jag somnade redan innan själva operationen satt igång och vaknade först när de var klara och höll på att linda om benet. Perfekt tajming alltså! Kände inte heller av något illamående vilket många på förhand varnat för.

Nu ligger jag hemma i soffan med vad som känns som en lite kraftigare benvärk. Skall småningom ta mina kvällsmediciner och sedan hoppas jag kunna sova en någotlunda bra natt.

Är mycket glad att ha det hela överstökat, även om det känns som ett bakslag att vara halvinvalid igen när jag äntligen hade kunnat börja använda benet så gott som normalt igen. Vill också ge en stor ros till hela personalen på Dextra. Vilken suverän service och proffsigt bemötande jag fått!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *