6.2.2016 – Att inte få till det

Gjorde flera försök till att blogga igår, men fick aldrig till det. Varje gång jag närmade mig datorn på kvällen då Minou somnat, så vaknade hon och började skrika igen. Efter några omnattningar gav jag upp och gick och lade mig tillsammans med henne istället. Sedan sov hon faktiskt en lite bättre natt än de senaste sjuknätterna vi haft. Kanske berodde det på Jennys husmorstips som jag testade -att lägga en kastrull med rå lök i kokhett vatten bredvid sängen. Men fortfarande bara rosslar det i henne när hon andas, stackaren.

Så mycket annat kan man väl inte göra för att snabba på tillfrisknandet. Annat än att försöka få vitaminer i henne förstås. Till exempel genom att äta smoothie som mellis. Vet nu inte hur mycket helande vitaminer det är i smoothien här, men den känns lite nyttig i alla fall. Tänkte faktiskt försöka få i henne lite ingefära té också, det måste ju göra susen!

IMG_3959-001

När man är sjuk får man förstås också se på Babblarna (hon har äntligen börjat förstå glädjen med detta program) medan maten tillreds. Lyxen med att vara sjuk.

IMG_3968

Nu skall jag börja packa ihop för dagen. I eftermiddag spelar vi match på hemmaplan mot Atlas och därefter har vi bastukväll med laget. Jag tror Minou får bli hos föräldrarna och sova och så droppar jag själv in där efter bastukvällens slut.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ja, du testade 🙂 Ja, det löser ju inte förkylningsproblemet, men jag märker att det underlättar andningen när man sover – så de små har lite bättre att vara. Hoppas hon kryar på sig snart och att det inte blir problem när ni ska flyga.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *