6.12.2019 – Vabbvecka och semesterdrömmar

Efter en sjukvecka hemma med barnen är det nu min tur att ligga deckad på soffan. Hade sett fram emot lite tjejhäng i Karis ikväll, men det får jag tyvärr skippa. Förhoppningsvis är jag i skick imorgon så jag kan delta i helgens andra inplanerade tjejträff (med annat gäng) i alla fall.

Börjar förövrigt bli väääldigt trött på mörker, torr hy och blåa ringar under ögonen nu. Så jag surfar febrilt efter resor till julveckan. Vi åker iväg på vår årliga Teneriffa resa först i februari detta år och den blir nästan två veckor kortare än vanligt pga mitt jobb, så nu är jag sugen på att klämma in en vecka under julledigheten också. Det är bara så förbaskat dyrt. Och slutsålt. Men jag ger inte upp riktigt än! Att skrolla igenom fjolårets semeterbilder är en ganska bra morot för att orka drömma vidare.

Hur överlever ni höstmörkret?

 

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *