6.12.2016 – Självständighetsdagen

Trevlig självständighetsdag vill jag börja med att önska er alla! Själv sitter jag i soffan med årets första glögg och följer med Slottsbalen. Ville såklart inte missa då Elins vackra klänningar gled in på röda mattan, burna av Maarit Feldt-Ranta och Karin Westerlund.

img_5514

Annars har den här lediga dagen gått helt som jag på förhand hade planerat. Jag har målat vid hallen några timmar, och nu skall jag ta itu med examensmaterialet till skolan. Det enda som strulat till min planering är att jag gick och stukade handleden på träningen igår, så allting är lite kämpigare och går lite långsammare än jag räknat med. Pröva själv att handla tillsammans med en 1,5-åring och bära både unge, blöjor och matkass med en hand. Eller att få in ungen i bilstolen. Som tur var det högern som drabbades och inte vänstern som jag använder mer. Men åh, vad glad jag är över att vi har två händer!

Ha nu en skön kväll, och hoppas ni njutit av den lediga dagen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *