6.12.2015 – trippel i S

Söndag, självständighetsdag och storm. Perfekt dag att sova bort halva morgonen på, tack Minou för att du sov ända till kl.10! Det behövdes verkligen en lite längre sovmorgon efter två kvällar av roliga evenemang på raken. Skämdes nog lite över att vara en av de första som lämnade bloggkvällen igår, då jag själv var en av arrangörerna. Men jag hade inte hjärta att låta mamma & pappa pina Minou att hållas vaken längre, så klockan 22 tackade jag för mig och lämnade det fina sällskapet. Som tur stannade Sandra kvar, så jag skyfflade helt enkelt över ansvaret att ”underhålla” våra gäster på henne, hehe.

IMG_3804

Jag återkommer till bloggkvällen med massa bilder och lista över deltagarna senare ikväll. Nu ska jag tända några ljus -Självständighetsdagen till ära- och plocka fram lite mer julpynt. Än så länge har jag fått fram en julstjärna och en ljusstake i fönstren. Det känns lite sådär halvhjärtat…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag önskar att jag hade kunnat vara med! Men nästa gång nytt försök! Trevligt verkade ni ju ha det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *