6.12.2015 – Bloggkvällen

Tillbaka till bloggkvällen igår. Vi blev sist och slutligen 14 stycken som samlades på DinoDina, vilket visade sig vara ett alldeles perfekt antal! Nu hann man umgås och prata med alla. Vi började med att skåla i glögg, mingla och shoppa med -50% rabatt på allt i butiken.

IMG_3781

Sandra och Paula var på hugget med kamerorna redan från start.

 

100CANON10

Silje och Malloh (till vänster). Mima (till höger).

 

IMG_3797

Emma gick och dreglade över Hunkydoryna.

 

IMG_3798

Danni, Anni och Sandra var shoppingsugna.

 

IMG_3795

Joije och Malloh.

 

IMG_3789

Silje, Sandra och Paula poserade glatt.

 

IMG_3796

Syster Heidi fick hoppa in och jobba lite genom att hålla reda på vad som såldes och uppdatera lagret på DinoDina´s webbshop.

 

100CANON9

Joije, Danni och Daniela.

 

När vi var klara på DinoDina förflyttade vi oss till restaurang KW. Där satt vi sedan närmare 3h och umgicks! KW bjöd på supergod mat, jättebra service och god stämning överlag. De blev valda till ”Årets företagare” här i Raseborg i år, och den bemärkelsen är de väl värda måste jag säga. Mycket trevligt ställe att tillbringa sin lördag kväll på!

100CANON8

Alla fick ju också med sig en liten goodiebag hem, så jag vill passa på att tacka bloggkvällens sponsorer. I tygpåsen från Cheap Monday/DinoDina låg en snygg poster från Desenio, body scrub och body butter från Dermosil, schampo och balsam från Sebastian/Davini, handgjord kosmetika från Lush samt rabattkupong på -30% till Exact Ekenäs. Design West lottade även ut ett gåvoförpackning med Chalk Paint från Annie Sloan! Den vann Anni. Anni vann Annie, höhhhöhö. Skall bli intressant att se vad hon hittar på att måla med den fantastiska färgen.

IMG_3807

Våra egna silverkort med bloggträffens sponsorer på (som ni kan se på bilden) har min moster tryckt upp åt oss. Henne kan ni se på slottsbalen ikväll! Det är hon/PR Printer (Finlands enda ståltryck!) som gör alla slottets julkort och inbjudningskort, därför kommer hon att närvara på balen. Så kontakta henne om ni vill ha unika inbjudningskort till era bröllop/dop/förlovningsfester etc 😉

Här kommer sist och slutligen en länklista till alla som deltog i bloggkvällen:

You may also like

Inga kommentarer

  1. Tack Linda för att ni ordnade! Det var en jätte rolig kväll! Och tack för vinsten, jag är bara liiiite ivrig att få prova färgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *