6.12.2013 – CARA Collection

Här om dagen trillade det in ett fint paket i postlådan som jag gått och väntat på. Och visst var det innehållet jag var mer förväntansfull på, men hur trevligt är det inte när redan förpackningarna är så himla fina att man knappt vågar öppna dem!?
 
 
Klickade hem dessa smycken från Cara förra veckan och i tisdags kom de.
Cara är ett svenskt märke som jag fastnade lite extra för främst eftersom de skänker 5-15kr av vissa utvalda smycken till diabetesfonden. Ofta är det tal om cancer och andra allvarliga sjukdomar när det kommer till insamlingar, men det är inte ofta man tänker på att det faktiskt finns en massa folk som dör i diabetes per år också! Och visst känns det lite extra kul att handla när man vet att man bidrar till ett gott ändamål samtidigt?
 
 
Det flätade armbandet med berlocker och silverarmbandet med text längst ner är alltså nya från Cara. Det översta är gammalt och köpt i en smyckesaffär i Vasa, men jag tyckte de alla passade väldigt fint ihop.
Det flätade hör just till de smycken som stöder forskning, men just detta specifika armband är specialgjort för att stöda cancerforskningen och inte diabetesforskningen som de i vanliga fall stöder.
 
 
Tycker det här också är ett jättefint tips på julgåva eller annan present till en kär vän. Kanske ett litet sätt att visa uppskattning till någon bara för att man vill. För hur rörd blir man inte då man får en gåva av någon, helt utan en egentligen orsak!?
 
(Med koden Frifrakt1 får man dessutom gratis leverans nu, endast till Finland!)
 
 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *