6.11.2018 – En ganska kravlös tisdag

Det här är var jag borde befinna mig just nu. I sängen. Ja, en hotellsäng i Gdansk skulle också duga. Men när nattningen drar ut över en timme och all egentid för dygnet går förlorad så känns det lite motigt att knalla i säng.

Jag och barnen har varit lediga idag. Vi har varit runt på lite ärenden, på biblioteket och lånat böcker, sett en familjefilm och bara slöat här hemma. Ibland kan en tur till matbutiken vara en riktigt bra sysselsättning då man bara behöver komma ur huset och få lite miljöombyte för en stund. Mina barn har aldrig varit jobbiga att ha med sig när man handlar. Vet att det är vissa föräldrars mardröm, men mina barn är helt fantastiska matbutiksbarn måste jag säga! Handlar nästan hellre med dem än utan dem. Så ni kan säkert gissa att vi också varit och handlat idag. I Lidl såklart.

Imorgon kallar jobbet igen, så nu skall jag stänga ner och kila mot sängen. Hoppas ni fått en fin start på veckan!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *