6.11.2017 – #TB 2015

Godmorgon godmorgon världen. Eller godagens godagens, kanske är mer riktigt den här tiden på dygnet. Jag har under morgonen suttit och bläddrat tillbaka i arkivet till hösten 2015, då Minou bara var en liten spädis ännu och bland annat gjorde sin första södernresa till Mallorca. Hon var världens bästa resebebis ♥

Jag har också gått igenom inlägg av photoshoots med Elin och hur vardagen såg ut då jag ännu drev klädbutik i kombination med livet som småbarnsmamma. Saknar ibland tiden som butiksägare. Det var ett väldigt varierande och roligt jobb med inköp, fotograferingar, webbsidor att hålla uppdaterade etc. Men samtidigt gick jag och bar på en mycket större stress inombords då, ett så krävande jobb och en så liten bebis gick helt enkelt inte att kombinera.

Just nu är jag väldigt osäker på vad mitt nästa drag kommer att vara i arbetslivet. När mammaledigheten slutar i maj vill säga. Jag har verkligen INGEN ANING om vad jag kommer att göra sen! Men jag känner ändå ingen stress över det ännu. Jag känner mig faktiskt mer exalterad än orolig. Har ju alla dörrar öppna! Just idag är min största stress vad vi skall äta till lunch. Så värre kunde livet vara.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *