6.1.2019 – Resedag

Dagen har kommit! Det är äntligen dags för oss att flyga iväg till Teneriffa idag. Önskar att jag kunde säga att väskorna står färdigpackade i tamburen och väntar, men riktigt så är inte fallet. I klädväg har jag fått det mesta till barnen nerpackat, men i övrigt är allting ganska halvklart. Så jag har en del att stå i ännu under förmiddagen. Har jag sagt att jag hatar att packa..? Det som tröstar är ju att allting finns att få på plats ifall det är något man glömmer. Förutom nya pass såklart, det skulle vara värre.

Ett tips för er andra som är i packningstagen att tänka så här: Vid vilka tillfällen kommer jag att bära kläder och i vilket syfte? För mig blir svaret ganska enkelt. Dagtid använder jag endast kläder på väg till stranden/poolen eller om vi är ute och promenerar. Eventuellt går vi till ett shoppingcenter om det är dåligt väder. Det betyder BEKVÄMA kläder. Alltså shorts och t-shirt typ. Till kvällen blir det oftast ganska kyligt där, så det betyder långbyxor och långärmat. En massa söta små sommarklänningar och högklackade skor känns alltså ganska oaktuellt!

Här har vi två ivriga resenärer (som inte har någon stress med packningen dock). Minou har väntat länge på att komma dit. Tror det blir ett kanonår för henne där, nu när hon kan simma lite bättre och vågar så mycket mer!

 

Nämen nu måste jag börja aktivera mig här. Vi hörs från Teneriffa! Vill ni följa med på vår resa lite aktivare så kan ni göra det på Instagram under @lindasjoblom

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *