6.1.2016 – håret

När bilmotor temperaturen sjunker MEDAN man kör, då är det ett tecken på att det är lite för kallt ute. Var ändå tvungen att aktivera mig genast från morgonen eftersom vi hade morgonträning den lediga onsdagen till ära. Minou fick följa med till Karis och hänga med sin mormor medan jag tränade. Sambon är fortfarande hemma på jullov, men han jobbar flitigt på i våningen så vi ser inte så värst mycket av honom ändå.

image

Jag förstår ju att ni är sjukt nyfikna på min nya frilla, så nu ska jag äntligen förse er med en bild. En mörk och grynig mobilbild på ett ofixat hår (men det är det ju alltid -jag är kanske sämst i världhistorien på att fixa håret), men det får väl duga den här gången. Annars finns det risk att ni inte får se det innan sommaren, då det antagligen växt ut igen.

Nu skall jag byta bajsblöja och plocka ut potatisgratängen ur ugnen. Tjing!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *