6.1.2015 – godmorgon

Godmorgon på er! Hur har ni det där hemma? Sover ni bort ännu en ledig dag kanske? Här är klockan lite över 8 och jag är ensam vaken ännu. Är så kvällstrött så jag vaknar alltid jätte tidigt sen istället. Solen börjar just gå upp här och det ser ut att bli en fin dag igen. Igår var kanske den finaste dagen på hela resan så här långt, så jag låg ute i solen nästan hela dagen. Hoppas det blir en likadan dag idag igen, för sedan har jag hört att det eventuellt blir dåligt resten av veckan… Blä.

image

Har kunnat lämna sudokun lite nu och kommit igång med semesterlektyren. Jag var in på bibban och lånade två GW Persson deckare innan vi åkte, så nu har jag börjat med den första av de två.

You may also like

Inga kommentarer

 1. Sover, vad är det ?!?! 😉
  Nej då här sover vi inte utan är på jobb, det är ju röddag ännu till på köpet 👍
  Hoppas ni njuter av värmen och att din inneboende växer och frodas ❤️
  Kramisar.

  1. 😊 ja, tänk om man skulle ha ett jobb med dubbel lön på röda dagar, vilken lyx! Istället går man bara på minus, minus, minus alla helgdagar 😉
   Tack, vi njuter och frodas nog. Får väl önskar er detsamma, förutom det där att ni frodas för mycket! 😂

 2. Hoppas ni njuter av semestern,likadan resa får ni inte på ett tag sedan😜.
  Måste bara kommentera eftersom jag och min kille för ett år sedan också var till Teneriffa på resa,jag var gravid och läste grisfesten på resan!hehe..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *