5.9.2016 – Sa någon kaos?

IMG_5013

Jaha. Vad har hänt här då, tänker ni nu? Nå, det är bara Sandra&Saga som varit på besök. Haha! Det blev en morgon playdate, vilket var en himla tur, för Minou steg upp kl.06 idag och jag vet inte hur jag hade fått henne att hållas vaken ändå fram till 12 om hon inte hade haft Saga här som sällskap.

IMG_5008

Nu är kaoset uppstädat och Minou har strax sovit i två timmar. Under tiden har jag påbörjat ett litet projekt här hemma, men tyvärr tog målartejpen slut ganska fort så jag kom inte så långt. Stay tuned, så ska ni nog få se vad det är jag håller på med under de närmaste dagarna. Eller när jag nu kommer iväg till butiken efter mera tejp…

image

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *