5.8.2016 – Fredag

Lilltjejen sover och jag är snart beredd att göra detsamma. Vi har hängt i parken i timtal ikväll, först på tumanhand och senare med Löfet och hennes barn. Det har varit så full rulle på hela dagen, så det var först när Minou fick sin kvällsgröt som jag kom på att jag inte ätit någon lunch idag. Förutom ett par knäckebröd. Så nu sitter jag och äter ägg och bacon som bäst, för att försöka gottgöra min mage.

IMG_4689

Imorgon blir det liknande tempo. Program från morgon till kväll. Bland annat står diamantbröllopsmiddag i Fiskars och gårdsfest i Karis på schemat. Har dock inte fått det här med barnvakt fullständigt löst ännu, så eventuellt blir det bara en kort vända till gårdsfesten för att snylta av den goda maten som de alltid lyckas åstadkomma.

Nu kommer jag på att jag har en stor maskin med tvätt som ligger och väntar på att bli upphängd. Orka!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *