5.8.2013 – värmen fortsätter

Jag ser att det lovas sommartemperaturer hela veckan ännu, och tur är väl det så studerandena får njuta av sommaren en sista vecka innan studierna drar igång igen? Men jag kom ändå att tänka på långbyxor när jag gick igenom min höstgarderob i huvudet. Vad fungerar i höst och vad borde kanske kasseras? Men viktigast av allt, får jag fortfarande plats i fjolårets byxor? Jag har märkt att jag har en tendens att pendla rätt så enkelt i centimetrar. Hux flux så har höfterna och låren vuxit några centimetrar. Så det här med att börja klä på sig byxor igen kan bli riktigt intressant.
Nåja, men det är i alla fall inte den här veckans problem… Än så länge njuter jag av mjuka resårer i midjan.
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *