5.5.2017 – Kalasförberedelser

Jag har varit ledig idag medan Minou fick åka till dagis som vanligt. Jag förde henne först vid 10-tiden, men efter det satte jag mig ner och fixade undan systers bokföring. Sedan tog jag lunch på stan innan jag fortsatte med hushållet. Vi skall ha Minous 2-årskalas på söndag, så får försöka röja upp här lite tills dess. Det verkar ju inte bli sådant kanonväder som ifjol, så vi får väl hålla oss inomhus i år. Nu när jag har städningen undan kan jag koncentrera mig på bakning och annat kalasfix imorgon. Är världssämst på att ordna sånt här!

IMG_2394Så här ser det ut typ varje eftermiddag hos oss. Vi äter lite mellanmål när vi kommer hem, sen kastar jag upp benen på soffan och Minou får se på paddan en halvtimme innan vi kilar vidare till parken för kvällslek.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *