5.3.2015 – vecka 33

Jag överlevde natten och känner mig kanske lite bättre idag än jag vågat hoppas. Var dock upp och tog en värktablett och klädde på mig en tubhalsduk där vid 4-tiden någon gång. Märkte att jag envisades med att slänga av mig täcket hela tiden och det bara drog i nacken på mig, så min nattrötta gravidhjärna tyckte väl det var ett smart drag att sova med halsduk på då istället. Och jag sov faktiskt lite bättre efter det! Fast känner mig nog fortfarande lite mer död än levande idag…

Nåja. Inte så kul att läsa om andras krämpor kanske, så vi kan ta en titt på magen i v.33 (32+1) istället. Eller så kan ni kolla in lite kläder som jag laddat upp på Syrrans Garderob. Skall fylla på mera efter hand, men där var nu en liten början.

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Tack så mycket! Har själv aldrig riktigt förstått hur vissa tycker att gravidmagar är så vackra, men det är ju roligt att få höra det iaf, då man inte känner sig som världens attraktivaste 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *