5.2.2017 – Nyhet nr.3

… Är att vi har blivit med sommarstuga! Eller ja, det är som vanligt sambon som köpt stugan, men  det är klart att jag säger vi eftersom det kommer att vara hela familjens smultronställe. Stugan i sig är inte alls lyxig, men platsen är bra. Så det finns all potential i världen för stället!

img_1606

Vi kommer i sakta takt att rusta upp där, kanske till och med bygga en ny stuga i något skede. Men det här är inget stressprojekt som vi måste få klart inom en viss tidpunkt så det känns som ett trevligt helgprojekt nu under våren och sommaren. Kan riktigt se framför mig hur jag går där som höggravid när mammaledigheten börjar i juli och svettas med penseln i handen.

img_1607

Som ni ser kommer det även att krävas en del jobb på tomten. En del träd att fälla och en strand att snygga till. Men det får bli Jockes jobb. Det finns väl ändå gränser för vad en gravid kvinna bör utsätta sig för 😉

Som ni förstår börjar det snurra en hel del inredningstankar i mitt huvud i samband med stugköpet. För det är klart att vi måste ha möbler i stugan. Jag har kommit fram till den fenomenala slutsatsen att jag kommer att kuska iväg lite av våra lantliga shabby chic möbler hemifrån ut till stugan, och köpa lite nytt hit hem istället. Har länge varit trött på den här romantiska stilen och nu har jag ju en helt ypperlig orsak att göra om lite. Det första jag skall beställa hem är det här vardagsrumsbordet och en ny matta tror jag. Borde med rätta göra det NU, när Ellos har -20% på hela sortimentet (med koden 355408) – inklusive möbler! Sen skulle det ju inte skada med ny väggfärg i köket, matsalen och vardagsrummet i samma veva. Ojojoj, nu börjar tankarna sväva liiiite för långt igen. Jorden anropar Linda.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ser trevligt ut! Vi kommer med Johanna på ”talko” (catchar bruna, skvallrar medan småkusinerna leker) 😉

  2. Åh vilken mysig stuga! Vill se massa bilder på hela renoveringen av sommarstället! Gillar alltid dina renoveringsinlägg, så fint att se före/efter bilder:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *