5.2.2014 – one-day-trip till Stockholm

Vad skönt med sovmorgon efter gårdagens långa och intensiva dag. Men ja, det är så jag får planera det nu bara, för jag vet att jag inte riktigt har lika mycket ork och energi som vanligt. Steg som sagt upp vid 5.30 och var tillbaka hemma först 00.30 inatt.

Jag hann i alla fall med två inköpsmöten under dagen. Först träffade jag Marie på Cheap Monday’s showroom och hon visade mig höstens kollektion. Senare på eftermiddagen var det Adrian Hammond som stod på tur. Där träffade jag en ny kille, Staffan, som nyss börjat jobba hos Adrian Hammond. Störtsköna människor båda två. Vi gick igenom kollektionerna och gjorde preliminära orders åt mig, men jag skall ännu gå igenom dem i lugn och ro här hemma innan vi låser något. Vill som sagt inte ta mig vatten över huvudet då framtiden för firman är lite oklar som bäst. Men mycket fint fanns det hos båda två! Spray On jeansen kommer att komma i ytterligare färger, så det utbudet kommer jag iaf att öka på till hösten.

image

Mellan mina möten hann jag också med ett studiebesök på Bonnier Tidskrifter där jag hälsade på söta Hannah. Vi ses väldigt sällan, men det är alltid lika kul att träffa henne. Efter en kopp kaffe och lite uppdatering om vad som pågår i varandras liv skickade hon iväg mig tillsammans med en bunt tidningar som sällskap. Lyx!

image

image

Eftersom om jag nu helt glömde bort kameran under inköpsmötena igen så får ni ett par extra bilder från Bonniers tjusiga lokaler istället.

image

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *