5.12.2016 – Succéhelg

Helgen med flickorna var som vanligt en succé. Hade en riktigt härlig helg, även om jag på grund av grym magknip sökte mig hemåt en dryg timme innan de andra på lördag kvällen. Det gjorde i och för sig att jag inte var så fruktansvärt slut på söndagen, så det var rätt skönt ändå. Programmet var, som ni redan såg, go kart på lördag dagen. Middag och lounge häng på kvällen, samt brunch på söndagen.

img_1082

Idag är det lite fredags-fiilis igen. Jobbade som vanligt mellan 8.30-15, men eftersom det är ledig dag imorgon igen så var kontoret halvtomt och hela dagen kändes lite slow. Jag skall passa på att klämma in några timmars målning imorgon då jag en gång har möjlighet till det mitt i veckan. Och så har jag en massa skolarbete som måste fixas inför examenstillfällena till skolan… Megasuck.

img_1095

img_1077

Så här borde man får börja varje morgon. Eller i alla fall varje helgmorgon. Med dunder brunch och dunder sällskap.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Säger du det? Vad bra 😄
      Ja men det måste vi verkligen. Vad säger ni om torsdag eftermiddag? 😊 jobbar till 15, men efter 15.30?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *