5.12.2015 – Från en fest till en annan

Hej från tåget. Igen. Den här gången på väg hemåt. Hade en rolig kväll på Teatteri igår, som sedan avslutades med nattmackor hemma hos Krista. Hon hade en fotograf på plats under kvällen, så eventuellt får jag lite bilder i ett senare skede. Men just nu är det enda som finns en klassisk toalett-selfie, haha. Fick många fina komplimanger för min jumpsuit igen en gång. Den har verkligen varit en vinnare.

image

Jag vaknade redan tidigt imorse, så bestämde mig för att stiga upp och traska in via några butiker innan det var dags att hoppa på tåget. Tänkte att jag kanske skulle hitta någon julklapp som fortfarande är oköpt, men det enda jag kom hem med var något smått till mig själv… Julklapparna hittar jag ändå på hemmaplan, så det känns lite onödigt att föra pengarna in till storstan där julhandeln oavsett är på en helt annan nivå! Men viktigast är förstås att pengarna stannar i landet.

Nu längtar jag efter att få pussa på min lilla Minousa ett par timmar, innan det bär vidare på bloggträff. Ses vi där kanske? Om inte så får du läsa om det lite senare istället.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *