5.11.2017 – Ett varv på clubben

Den här tanten var ute och dansade igår för första gången på över ett år (bortsett från bröllopet förra månaden) och jäklar vad kul jag hade. Orsaken till utgången var att vi hade bastukväll med laget efter vår match. Jag spelade mina första minutrar för säsongen, men fick ganska fort ge mig för att min främre lårmuskel krånglade. Nu tänker jag vila benet i några dagar och hoppas att det är i skick till onsdagens träning igen.

Hade också äran att få träffa fröken My för första gången igår. Linn var i trakterna och tittade förbi en liten stund på förmiddagen. Det är fem dagars åldersskillnad på våra knoddar, men My är bra mycket större än Milton i nuläget. Ett kilo tyngre och 4cm längre om jag inte misstar mig. En matglad liten tjej, haha!

Nu skall jag försöka få tyst på den lilla pratkvarnen här bredvid mig och kila i säng. Har några timmar nattsömn att försöka ta igen från förra natten.

You may also like

3 kommentarer

    1. Jo, hon gick faktiskt med på att sitta bredvid My 😆 men hon har faktiskt haft Milton i famnen en gång nu också, så det går sakta framåt 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *